A modern konyha nyomában

A modern konyha funkcionális, és olyan tér kialakítását javasolja, amelyben gyorsan és könnyen elkészíthetjük ételeinket. Egy olyan helyiség, ahol rengeteg hely áll rendelkezésünkre, ami könnyen tisztítható, és ami kevés karbantartást igényel. Az újépítésű épületeknél vagy például a készházaknál is fontos szerepet játszik, ráadásul többféle dizájn elérhető.

A modern konyhák stílusai

Adele. Kellemes tapintású, de rendkívül ellenálló. Jelentős térfogatú kialakítás, amely a lehetséges kompozíciók széles skáláját garantálja. Ennek érdekében az alkotók a fa természetes szépségét és a lakkozott színek gazdag választékát alkalmazzák.

Clover. Ez a konyhai kialakítás úgy lett megalkotva, hogy az idő múlásával is megmaradjon. Ez egy hiteles és természetes javaslat, amely ezerféleképpen deklinálható, a legracionálisabb, szögletesebb és leglényegesebbtől a legkanyargósabb, legkerekebb és legeklektikusabbig.

Essenza. Itt a konyha az a hely, ahol a színek a legigazabbak, ahol életünk ritmusa és hangja formát ölt. Mindez egy egyszerű és könnyed vonalvezetésű konyhában testesül meg.

Gallery. Ezt a konyhát a romantikus javaslatok és a minimalista stílusjegyek tökéletes egysége jellemzi. A faanyagok korszerűek, a tölgy, a kőris és a dió meleg tónusai. Jellemző rá az ősi hagyományok modern újra alkotása, amely a vonalat dekoratív elemmé alakítja.

Georgia. Ez a javaslat a hagyományos kézművességen alapul, ahol a tömör fa a főszereplő, és a konyha lakóteremmé bővül, a tereket faliszekrényekkel és könyvespolcokkal osztva meg. Ez megőrzi a használat harmóniáját és praktikusságát.

Immagina Plus. Ez egy újdonságokban gazdag kollekció, új felületekkel és színekkel, amelyek követik az aktuális stílusirányzatokat, amely tökéletesen alkalmazkodik minden igényhez.

Oltre. Egy konyha különleges kivitelezéssel és kiegészítőkkel, amelyek egyedivé teszik azt. A színek és anyagok sokfélék, és úgy tanulmányozták őket, hogy elegánsan kombinálhatók legyenek egymással, mint például a kézzel szórt habarccsal, cementhatással vagy furnérozott fával készült ajtók, amelyek erős tapintásúak. A részletekre való aprólékos odafigyelés és a széles körű modularitás jellemzi, és a nappali és étkező részlegekben is vezető szerepet játszik, exkluzív, modern dizájnú berendezési megoldásokkal.

Round. Ökológiai konyhakialakítás egy teljesen megújuló és újrahasznosítható anyagból készült ajtókkal. A konyhai környezetbe tervezett innovatív, nagy teljesítményű felületek a környezetvédelmi szempontokra való nagyfokú odafigyelésnek felelnek meg, tökéletes egyensúlyt teremtve a professzionalizmus és a környezet iránti tisztelet között.

Swing. Ez egy három lépésben fejlődő terv. Első lépés a kombinálás. A fa kombinálható a sima ajtókkal vagy az üveggel, különböző fényes és matt árnyalatokban. Második lépés az elemek megnyitása. Az új, színes és praktikus végelemekkel végre megoldódik a tárolás problémája anélkül, hogy az esztétikumot elhanyagolnánk. Harmadik lépés a profilozott munkalapok. A félszigetek megváltoztatják kialakításukat, és új formájú, profilozott felületekké válnak, amelyeket sokoldalú felhasználhatóság jellemez.

Megosztás

Még több érdekes írás, tartalom

Egyre népszerűbb a falusi vendéglátás

2023. október 27.|

A koronavírus miatti korlátozások meglehetősen korlátozták a turisztikai lehetőségeket, az elmúlt években azonban a turizmus is fejlődésnek indult hazánkban. A tapasztalat az, hogy már nemcsak a luxusszállásokra, a wellness élményekre van igény, hanem a falusi

Amire a konyha tervezésénél érdemes odafigyelni

2023. szeptember 30.|

Ha építkezés előtt állunk, előbb-utóbb foglalkoznunk kell a konyha kérdésével. Ötleteket ezrével találunk a neten, és biztos, hogy a családtagok, barátok is ellátnak minket jó tanácsokkal, milyen is egy tökéletes konyha.

Hogyan válasszunk megfelelő diétát?

2023. augusztus 17.|

A megfelelő étrend kialakítása nem könnyű feladat. A túlsúly sokak életét keseríti meg, az elhízás már hazánkban is rengeteg ember érint, de nemcsak számukra fontos az egészséges táplálkozás. Egyre több betegség esetében javasolt a diéta,