Mámoros falatok

A diszharmóniából harmóniát alkotni igazi művészet, amely addig ismeretlen élvezettel ajándékozza meg az ínyenceket. A Rézangyalnak most a pálinka és csokoládé összeolvasztásával sikerült a nem mindennapi párosításból tökéletes élvezeti forrást kreálni.

Pálinka és csokoládé. Két koncentrált, önmagában is tökéletes élvezeti forrás. De vajon mi történik, ha e kettő találkozik? A Rézangyal sommelier-je úgy döntött, kipróbálja, és olyan élményben volt része, hogy a ChocoMe készítőjével közösen meg sem álltak a 12 egyedi kreációig.

A ChocoMe kézzel készült különleges csokoládé-kreációinak és a Rézangyal minőségi pálinkáinak találkozásából a pálinka- és a csokoládé fogyasztás új műfaja keletkezett.

A ChocoMe tucatnyi ízű különleges kreációja a pálinka- és a csokoládéfogyasztás új dimenzióit nyitja meg, ahol a két fő összetevő minden eddiginél markánsabban és erőteljesebben jelenik meg, mégsem nyomják el egymást.

A Rézangyal minőségi pálinkáinak magas alkoholtartalma kiemeli az édes ízeket, az első osztályú ét- és tejcsokoládék pedig kihozzák azok gyümölcsös árnyalatait. A változatos feltétek, hol kiegészítve, hol ellenpontozva az ízkombinációt, még intenzívebbé teszik az élményt.

A 12 egyedi kreációban mind a pálinka, mind a csokoládé kedvelői megtalálják a hozzájuk illő „gasztrokoktélt”, aszerint, hogy az édeskés, a keserű, esetleg a fűszeres világot kedvelik.

Megosztás

Még több érdekes írás, tartalom

Ételek, amelyek sokkal jobban roncsolják a fogainkat

2023. december 20.|

Mi az, amit az ember a leginkább szeret? Sokan erre kapásból azt válaszolnák, hogy enni, és bizony igazuk is van. Az étkezés ma már nem a szükségletünket elégíti ki, hanem unaloműző, sport és hobbi is