Mámoros falatok

A diszharmóniából harmóniát alkotni igazi művészet, amely addig ismeretlen élvezettel ajándékozza meg az ínyenceket. A Rézangyalnak most a pálinka és csokoládé összeolvasztásával sikerült a nem mindennapi párosításból tökéletes élvezeti forrást kreálni.

Pálinka és csokoládé. Két koncentrált, önmagában is tökéletes élvezeti forrás. De vajon mi történik, ha e kettő találkozik? A Rézangyal sommelier-je úgy döntött, kipróbálja, és olyan élményben volt része, hogy a ChocoMe készítőjével közösen meg sem álltak a 12 egyedi kreációig.

A ChocoMe kézzel készült különleges csokoládé-kreációinak és a Rézangyal minőségi pálinkáinak találkozásából a pálinka- és a csokoládé fogyasztás új műfaja keletkezett.

A ChocoMe tucatnyi ízű különleges kreációja a pálinka- és a csokoládéfogyasztás új dimenzióit nyitja meg, ahol a két fő összetevő minden eddiginél markánsabban és erőteljesebben jelenik meg, mégsem nyomják el egymást.

A Rézangyal minőségi pálinkáinak magas alkoholtartalma kiemeli az édes ízeket, az első osztályú ét- és tejcsokoládék pedig kihozzák azok gyümölcsös árnyalatait. A változatos feltétek, hol kiegészítve, hol ellenpontozva az ízkombinációt, még intenzívebbé teszik az élményt.

A 12 egyedi kreációban mind a pálinka, mind a csokoládé kedvelői megtalálják a hozzájuk illő „gasztrokoktélt”, aszerint, hogy az édeskés, a keserű, esetleg a fűszeres világot kedvelik.

Megosztás

Még több érdekes írás, tartalom

Egy búzaszem útja az aratástól a szarig

2021. szeptember 15.|

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy búzatábla… Ja, nem, ez a mese nem így kezdődik, mivel a búzatáblát rengeteg emberi és kevésbé emberi folyamatok előzik meg, amik magában foglalják a műtrágyázást, a locsolást

Így fogyott le Buday Péter, szakács

2021. augusztus 30.|

Három ember súlyát cipelni magunkon nem gyerekjáték. Buday Péter sokat mesélhetne erről az érzésről, mivel sokáig 175 kilóval élte a mindennapjait, ami nemcsak a végtagjaira, hanem a belső szerveire is hatással volt. De amikor valaki

Nyár, napsütés, rosé – 10. Rosalia Fesztivál

2021. július 1.|

Megérkezett végre az igazi nyár, eszeveszett napsütéssel, balzsamos estékkel, vibráló szabadsággal. Végre újra elindult az élet, élvezhetjük a gyönyörű naplementéket, a forró délutánokat és a szabadtéri programokat. Mi is lehetne csodásabb nyárköszöntő , mint a