Mit lehet egy jakuzziban? Enni, inni, bulizni, alkoholt fogyasztani?

A legtöbbünk a pezsgőfürdőt a kikapcsolódással hozza összefüggésbe. Bekapcsoltuk a kapcsolót, és órákig áztattuk magunkat, nyugtató zenét hallgattunk, és a nyugalom pillanatában pihentünk. A gyógyfürdők azonban a pihenés mellett a szórakozásra is alkalmasak lehetnek.

Természetesen vannak olyan kádak, amelyek elég kicsik ahhoz, hogy csak néhány embernek adjanak helyet, de nem ritka, hogy a jakuzzi vízében akár tíz vagy több ember is elfér. A legtöbb fürdőt okkal építették nagyra; arra szolgálnak, hogy befogadják a tömeget és a társasági életet. Sok szórakoztató dolog van, amire használhatjuk a jakuzzit.

Egyes kádak a legalapvetőbb felszereltséggel rendelkeznek; egy fűtőberendezéssel és talán a szokásos világítással. Könnyen lehet azonban egy kicsit feljebb lépni, ha egy tömegek számára alkalmas fürdőt választunk. A luxuskádak ugyan többe kerülnek, mint a hagyományosak, de az árkülönbségért a kínált szolgáltatások kárpótolnak. A mutatósabb kádakban sztereó, Wi-Fi és televízió, világítás, italtartók is lehetnek. Ezekkel a kiegészítő tartozékokkal a pezsgőfürdője mindenki számára szórakoztatóbbá válhat.

Szórakozás télen-nyáron

Ha összejövetelt tervezünk, ne hagyja hátra a pezsgőfürdőt. Egy nyári napon grillpartit rendezhetünk, majd hagyjuk, hogy a vendégek egy pohár limonádéval hűsítsék magukat. A barátainkkal töltött esték vagy a pizsamaparti sokkal szórakoztatóbbak a pezsgőfürdőben, ahol könnyedén beszélgethetünk.

Egy pezsgőfürdő könnyen a buli élete lehet, különösen, ha a megfelelő zene és világítás kíséri. Számos pezsgőfürdős játékkal szórakoztathatjuk a vendégeinket. Mindenkinek megvan a kedvenc kártyajátéka, a pasziánsztól az Unóig, és semmi akadálya annak, hogy ezeket a klasszikusokat beépítsük a wellness-élménybe. Választhatunk vízálló paklit, vagy akár olyan játékokat is játszhatunk, mint a sakk, ami a vízen úszik.

Miért ne igyunk soha alkoholt a pezsgőfürdőben?

Az alkoholfogyasztás számos problémát okozhat, például ájulást és vízbe fulladást, tengeribetegséget, szívrohamot, agyvérzést. Akár a halálodat is okozhatja, ezért légy óvatos.

Ahhoz, hogy a pezsgőfürdőt a lehető legteljesebb mértékben élvezhessük, az első dolog, az emberek biztonsága. Ezért vásárolj egy csúszásmentes szőnyeget, amelyet a készülék köré helyezel. Gondolkodj egy korlát vagy kapaszkodó felszerelésén, hogy megkönnyítsd a kádba való be- és kiszállást. Győződj meg arról is, hogy a padló mindig száraz.

Ezután jól zárd le egy fedéllel, amikor nem használod, hogy a kicsik ne fulladjanak bele. Ez megvédi a vizet a lehullott levelektől, rovaroktól és a portól is, amelyek beszennyezik a vizet. Hozz létre egy pavilont, hogy megvédd a jakuzzit az esőtől, a széltől és a szomszédok kíváncsiságától.

Az alkoholos italok mellett kerüld a jakuzzit, ha kimerült vagy, mert elaludhatsz benne, és ez balesetet okozhat. Tartsd távol az elektromos készülékeket is, ha nem szeretnéd, hogy áramütés érjen. Ne felejtsd el a vizet és a jakuzzit, különösen a szűrőt tisztán tartani. Ha pedig hosszú hajjal büszkélkedsz, kösd össze a hajad.

Megosztás

Még több érdekes írás, tartalom

Az éttermi konyhai berendezések teljes listája

2022. június 15.|

Lehet, hogy egy éttermi vállalkozás megnyitását tervezzük, vagy a már meglévőt szeretnénk felújítani. Bárhogy is legyen, szükségünk lesz a megfelelő berendezésekre.

Romantikus vacsora a medencében

2022. május 19.|

Bár a jó társaság elengedhetetlen, ahhoz, hogy a romantikus kiruccanás felejthetetlen legyen, fontos, hogy olyan környezetben éljük át, ahol igazi főszereplőnek érezhetjük magunkat. A legtöbb pár a tipikus megoldásokat szokta választani, de néha jó egy

Egzotikus ételek a világ körül

2022. május 16.|

Az egzotikus szó azokra az ételekre utal, amik furcsák és idegenek, ugyanakkor lehet extravagáns, lenyűgöző és néha megdöbbentő. Általános szabályként elmondható, hogy minél messzebb kerülünk az országunktól, annál egzotikusabbá válik a világ, bár néha helyileg