Romantikus vacsora a medencében

Bár a jó társaság elengedhetetlen, ahhoz, hogy a romantikus kiruccanás felejthetetlen legyen, fontos, hogy olyan környezetben éljük át, ahol igazi főszereplőnek érezhetjük magunkat. A legtöbb pár a tipikus megoldásokat szokta választani, de néha jó egy kicsit eltérni a megszokottól.

Nem muszáj étterembe menni, vagy egyszerű pikniket szervezni, főleg, ha a premiummedence.hu jóvoltából otthon egy medence vár ránk.

A legfontosabb mindig a meglepetés. Ha meg akarjuk lepni a másikat, akkor az a legjobb, ha nem keltünk feltünést. Az interneten keresett képek, a vásárlás vagy az idegesség hamar elárulnak minket. Az sem szokott segíteni, ha olyan párunk van, aki gyorsan rajtakap minket, ebben az esetben még jobban figyeljünk oda. Érdemes akkor megoldani a terv kivitelezését, amikor a másik nincsen otthon. Ha viszont biztosra akarunk menni, akkor mindig győződjünk meg róla, hogy másik nem szervezett semmit arra a napra. Ha ezzel megvagyunk, akkor jöhet a kivitelezés.

Első lépés a dekoráció

A víz és az éjszaka nagyon csábítóak együtt, de csak akkor, ha megteremtjük a tökéletes összhangot. Egy színes LED-lámpa sokat segít ebben, így nem a tipikus, fehér fényben fogunk ülni. A legjobb árnyalat a kék és a rózsaszín szokott lenni, de ha nagyon romantikus pillanatra vágyunk, akkor a piros is jó ötlet, bár ez kicsit erősebb a megszokottnál. Mit tehetünk akkor, ha nincs semmilyen színünk? A lakásban található lámpára terítsünk egy vékony anyagot, és akkor háttérvilágításnak is megteszi.

A dekoráció része lehet pár színes lufi, és néhány vízen úszon apróság. Ha nem félünk a későbbi takarítástól, akkor szórhatunk rá virágokat, ami a kellemes fénnyel együtt még romantikusabbá válik. A lufiknál arra figyeljünk, hogy a legkisebb szellővel gyorsan eltűnnek, tehát valahova muszáj kikötni őket. Formálhatunk szív alakot, de fel is köthetjük egy közeli fára, vagy éppen az asztal sarkához, ahol ülni fogunk.

A legfontosabb a vacsora

Ezután azt kell eldöntenünk, hogy pontosan hol akarunk vacsorázni: a vízben vagy a víz mellett. A vízben akkor tudunk enni, ha nem fagyunk bele, tehát főleg a nyári estéken. Az sem jó, ha nyakig ér a víz, hiszen akkor nem lesz túl élvezetes az étkezés. Ha azonban van kisebb része, akkor belelógathatjuk a lábunkat. Jó alternatíva, ha inkább a medence mellett készítjük el a vacsorát. Ilyenkor nem kell attól félnünk, hogy még jobban összekoszoljuk a vizet, ugyanakkor az étkezés is lényegesen kényelemsebbé válik. Az evés után még mindig beleugorhatunk a medencébe, hogy egy közös lubickolással ünnepeljük meg a pillanatot.

És hogy még romantikusabbá tegyük a közös esténket, tovább fokozhatjuk a hangulatot. Nyilvánvaló, hogy jó társaságban éppen az a csodálatos, hogy tökéletesen összeillünk, de mi lenne, ha valami mással is készülnénk? Például készíthetünk egy meglepetésdobozt, amit csak a vacsora után adunk át. Lehet ez egy apróság, vagy egy olyan kincs, amire a párunk régóta vágyik, ugyanakkor készülhetünk egy kedves verssel vagy rajzzal is. A legfontosabb, hogy szívből jöjjön.

Megosztás

Még több érdekes írás, tartalom

Egyre népszerűbb a falusi vendéglátás

2023. október 27.|

A koronavírus miatti korlátozások meglehetősen korlátozták a turisztikai lehetőségeket, az elmúlt években azonban a turizmus is fejlődésnek indult hazánkban. A tapasztalat az, hogy már nemcsak a luxusszállásokra, a wellness élményekre van igény, hanem a falusi

Amire a konyha tervezésénél érdemes odafigyelni

2023. szeptember 30.|

Ha építkezés előtt állunk, előbb-utóbb foglalkoznunk kell a konyha kérdésével. Ötleteket ezrével találunk a neten, és biztos, hogy a családtagok, barátok is ellátnak minket jó tanácsokkal, milyen is egy tökéletes konyha.

Hogyan válasszunk megfelelő diétát?

2023. augusztus 17.|

A megfelelő étrend kialakítása nem könnyű feladat. A túlsúly sokak életét keseríti meg, az elhízás már hazánkban is rengeteg ember érint, de nemcsak számukra fontos az egészséges táplálkozás. Egyre több betegség esetében javasolt a diéta,